XPRNZ
Gratis download: 4 bouwstenen voor het creëren van digitale klantervaringen van wereldklasse

Werk aan een exceptionele klantervaring binnen je bedrijf

  • Ontdek de 4 bouwstenen voor het creëren van digitale klantervaringen van wereldklasse

  • Zo zorg je als bedrijf voor meer organisatiesucces en tevreden klanten

  • Dit is waarom een goede klantervaring cruciaal is voor jouw bedrijf

  • Waarom ieder bedrijf het optimaliseren van de klantervaring als prioriteit moet zien

  • Het belang van anticiperen vs reageren binnen jouw organisatie

Wat zeggen onze tevreden klanten?

We hadden behoefte aan een onafhankelijk beeld over technologische oplossingen in relatie tot onze visie op klantcontact.


XPRNZ heeft ons uitstekend geholpen met dit vraagstuk. - Ivo Piest, CDO Bergman Clinics

XPRNZ verzorgt de uitrol van het Zendesk platform en begeleid het gehele verandertraject inclusief creatie van onze roadmap, communicatie en begeleiding van teams in het omgaan met de veranderingen. XPRNZ levert resultaat, niet alleen licenties of advies.

 - Bret Baas, CIO RAI Amsterdam

XPRNZ heeft iPractice geholpen bij het realiseren van hun visie om een vooraanstaande speler in de zorgsector te worden en een uitstekende klantbeleving te bieden.

- Bertien Dumas, Managing Director iPractice
XPRNZ biedt haar klanten transformatiekracht, waardoor verbeteringen snel zichtbaar zijn.

Waarom een goede klantervaring cruciaal is en dit niet onderschat mag worden

Een goede klantervaring is tegenwoordig cruciaal en mag niet worden onderschat. In het hedendaagse online oriëntatieproces speelt het merendeel van de klantinteracties zich af op digitale platforms. Doorgaans gaat online communicatie gepaard met een zekere mate van afstandelijkheid, waardoor het creëren van een persoonlijke band met de klant een uitdaging vormt. Het is echter juist deze persoonlijke touch die bedrijven in staat stelt zich te onderscheiden in een competitieve markt. Het vergroten van de klantervaring vereist een holistische benadering, waarbij niet slechts één systeem of middel wordt ingezet.


Het is zeer belangrijk dat bedrijven streven naar een algehele verbetering van de klantervaring, om zo een blijvende indruk achter te laten en klanten te stimuleren om terug te keren. Een omni-channel aanpak biedt een veelbelovend kader om deze doelstelling te verwezenlijken. Door gebruik te maken van diverse communicatiekanalen en deze naadloos met elkaar te integreren, kunnen bedrijven een consistente en gedenkwaardige klantbeleving creëren. Een dergelijke aanpak draagt bij aan een positievere perceptie van het bedrijf en bevordert de klantwaardering.

XPRNZ maakt digitale transformatie concreet en zinvol voor klanten. Met succes voor jouw organisatie als gevolg.

Behoefte aan een meer en loyalere klanten?