SalesConsulent

Gratis Download: Stimuleer groei van je bedrijf met behulp van onze goed opgeleide professionals → ontdek het gemak van KTP Interflex

Ontdek de kracht van buitenlandse uitzendkrachten:

 • Bereid je optimaal voor op het inschakelen van buitenlands personeel;

 • Anticipeer en vermijd gangbare valkuilen;

 • Leer hoe je constructieve werkrelaties met je uitzendkrachten opbouwt;

 • Ontdek hoe je elkaar op de best mogelijke manier kunt versterken;

 • Haal het maximale uit de arbeidsmigrant.

No opt-in form has been selected

Een zeer goed en betrouwbaar uitzendbureau. Coördinatoren helpen altijd bij het ontwikkelen en verbeteren van hun kwalificaties. En ze bieden goede verdiensten en uitbetalingen altijd op tijd

Mikołaj Kempa

Heel fijn bureau, leuke en sterke mensen, vast dienstverband, altijd op tijd uitbetaald, wat wil je nog meer. Ik kan KTP interflex-bureaus ten zeerste aanbevelen als iemand op zoek is naar een baan.

 Jajub Jakub

Een heel goed uitzendbureau, aardige mensen, een toffe bewoner en bovenal aan te bevelen werkplekken
Waldemar Mandla
''KTP Interflex neemt, gedurende iedere stap van het traject, alle zorgen uit handen. Van de werving- en selectieprocedure tot aan de voortdurende begeleiding van jouw internationale medewerker.''

Waarom buitenlandse uitzendkrachten de ideale oplossing zijn voor jouw bedrijf

De structurele uitdaging van arbeidsschaarste blijft aanhouden. Talrijke vacatures blijven openstaan. Vooral in de metaal, techniek, bouw en logistieke sectoren blijven er behoorlijk wat banen onbezet. Bij KTP Interflex focussen wij graag op de verschillende mogelijkheden. Het aantrekken van buitenlandse uitzendkrachten is dan ook een ideale oplossing.


KTP Interflex is hét uitzendbureau voor jouw bedrijf!


Temidden van de krapte op de arbeidsmarkt, staan wij bij KTP Interflex klaar om jou te ondersteunen in de uitdagende taak van personeelswerving.


Binnen ons uitgebreide netwerk bevinden zich talloze opgeleide professionals. Onze bemiddeling reikt verder dan enkel Nederlandse medewerkers; we faciliteren ook talrijke internationale uitzendkrachten. Herkomst is niet van belang, want wij streven naar kwaliteit.

De slimme keuze voor internationale uitzendkrachten

In Nederland staan we voor een uitdaging. Het is namelijk lastig om specifieke vacatures ingevuld te krijgen, vooral in sectoren zoals metaal, techniek, bouw en logistiek. Om dit probleem aan te pakken gaan we bij KTP Interflex verder dan alleen het benutten van lokale mogelijkheden. Wij maken gebruik van arbeidsmigranten afkomstig uit landen zoals Polen, Roemenië, Slowakije en Hongarije.


Onze focus ligt op het matchen van de juiste medewerker met een bedrijf op basis van prestaties en kwaliteit. Zo kan jouw onderneming vertrouwen op ervaren vakmensen die een verschil maken.


Kampt jouw bedrijf met onderstaande problemen?

 • Vacatures blijven lang openstaan;

 • De werving verloopt lastig, het is moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden;

 • De concurrentie op de markt wordt groter;

 • De werkdruk voor het bestaande personeel neemt toe;

 • Er is een schaarste aan vakmensen binnen jouw branche;

 • Er is sprake van vertraging in projecten;

 • De innovatie binnen het bedrijf wordt beperkt.


KTP Interflex helpt jou bij het vinden van een geschikte kandidaat! Wij matchen jouw bedrijf met onze goed opgeleide professionals, zodat jij de groei van je bedrijf kunt stimuleren. 

''KTP Interflex staat klaar om jou te ondersteunen bij een grondige voorbereiding op het inzetten van buitenlandse medewerkers, zodat je jouw bedrijf optimaal kunt laten floreren.''

Wil jij ook buitenlandse werknemers aantrekken binnen jouw organisatie?

No opt-in form has been selected