SalesConsulent

Vacature: Sales Professional

Ben jij de nieuwe closer die we naar 4k+ per maand gaan coachen?

Spreekt dit jou aan?

Passie voor sales

Je werkt met plezier, krijgt energie van wat je doet en haalt het maximale uit jezelf.

Ondernemerscultuur

De waarden vrijheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke groei overheersen in het team.

Locatie ongebonden

Werk op kantoor in Tilburg of vanuit huis of tijdens je vakantie, je bepaalt het lekker zelf

Resultaat

Ons werk is het leveren van consultancy en sales diensten hoe ondernemers en bedrijven meer sales maken.

Topsport mentaliteit

Sales is topsport, trainen staat daarom bij ons hoog in het vaandel. We leggen de lat steeds hoger.

Nederlandse taal

Alle communicatie is in het Nederlands, vloeiend spreken en schrijven is dus een vereiste.

Vacature: Sales Professional

We gaan direct ter zake. We willen een samenwerking aangaan waarbij jij als een echte closer fungeert. Jouw taak zal zijn om maandelijks onze warme leads om te zetten in betalende klanten. Ons doel is om jou te coachen naar een topinkomen van minimaal €4.000 per maand.


Als Sales Professional ben jij verantwoordelijk voor het telefonisch opvolgen van onze warme leads binnen onze achterban. Je helpt zowel startende als ervaren ondernemers bij het starten/vergroten van hun bedrijf. Je zorgt ervoor dat de klanten die je binnenhaalt niet uit het oog verloren worden. We bieden aanvullende diensten aan om klanten continu goed te kunnen ondersteunen. Je hebt een passie voor sales en haalt veel voldoening uit het helpen van mensen.


Als Sales Consulent staan wij bekend als experts in ons vakgebied. Ons boek is al meer dan 7.000 keer verkocht en we hebben meerdere bedrijven geholpen om miljoenenomzetten te behalen. We maken impact in het ondernemerslandschap door anderen te helpen bij het laten groeien van hun bedrijf.


Daarnaast zullen wij jou trainen en opleiden om een expert te worden in sales. Dagelijks ben je actief bezig met het bellen van onze warme leads om te bespreken hoe het met hun bedrijf gaat en om te kijken hoe ze kunnen groeien. Dit doe je aan de hand van een van onze trajecten.


Naast je interesse in dit vakgebied, zul je ook alles leren over het opzetten van een succesvol bedrijf, ondernemerschap, social media-adverteren en funnels. We vinden het ook belangrijk om je te helpen bij het verdienen van commissies door te investeren in zaken zoals crypto, vastgoed en aandelen.


Op die manier creëren we samen meer financiële zekerheid en vermogensgroei.

Naast het leren over deze branche, ben jij in staat om ondernemers advies te geven om samen met hen groei te realiseren. Je belt uitsluitend warme leads of klanten die ons kennen en zelf hun gegevens hebben achtergelaten uit interesse.

Topsport mentaliteit

Samen Sterker Ondernemen. Het draait om serieuze toewijding aan je vakgebied en de wens om een expert te worden. We zijn alleen op zoek naar mensen die serieus willen groeien in sales en hieruit een prachtig inkomen willen genereren. Het vereist hard werken, maar de beloning is dan ook groot.

Als Sales Consulent ben je een autoriteit in ons vakgebied. We hebben een fanbase van 35.000 ondernemers en bedrijven waarmee we dagelijks communiceren. Dankzij onze kennis van succesvolle salesprocessen zul je ontdekken dat sales leuk is en zul je inspirerende gesprekken voeren met inspirerende mensen.

Dankzij onze SalesMachine, die we hebben opgebouwd, zijn de leads en klanten die wij opvolgen al goed opgewarmd. Op het moment dat jij hen belt, weten ze dus al waar het over gaat en hoe jij hen kunt helpen. Het is een geweldige kans die je niet wilt missen.

Werken bij Sales Consulent betekent dat je de baas bent over je eigen werkzaamheden. Als ZZP'er ben je je eigen baas, heb je geen inkomensplafond en de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je met vakantie gaat. We zijn een team dat staat voor ontwikkeling, groei, zelfstandigheid en resultaat.

Het draait niet om je huidige kennis, maar om de toewijding die je toont. Met onze in-house salesacademie en dagelijkse (persoonlijke) trainingen word je onder andere door Joost Wohl klaargestoomd om uit te blinken in je vakgebied. Wij bieden je de kennis en vaardigheden, maar het is jouw toewijding en mentaliteit om de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Een topsportmentaliteit betekent dat je alles uit jezelf wilt halen. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en samen streven we naar het beste resultaat.

Dit hebben wij jou te bieden

 Goede verdiensten

Verdien al snel een commissie per sale tussen de €500-1500,- per sale

Zelfstandigheid

We geven je de flexibiliteit dat je kan werken op kantoor of vanuit huis. Echter verwachten we van je zelf dat je prioriteit ligt bij ons dna, elke dag 1% beter.

Fijn team

We zijn een team waar gezelligheid en resultaat hand in hand gaat.

Groei mogelijkheden

Bij een fijne samenwerking krijgen we graag naar uitbreiding. (Kom nou niet na 1 geweldige maand gelijk. Consistentie is waar het om draait).

Groeigesprekken

Je voert inspirerende gesprekken met inspirerende mensen

Teamuitjes

Ook hier staat gezelligheid en resultaat voorop ;-).

Solliciteren?

Vermeld waarom jij de persoon bent die wij zoeken voor de job en waarom je ons wilt versterken. Mocht je vragen hebben, stuur Joost wohl dan op Instagram of LinkedIn een dm voordat je een gesprek met hem inplant.