CFO centre
Gratis download: Ontdek de 5 meest voorkomende financiële valkuilen voor MKB-ondernemers

Zo groei jij als ondernemer sneller zonder grip op je financiën te verliezen

  • Zorg voor meer grip op je financiën en behaal betere resultaten
  • Ontdek de 5 meest voorkomende financiële valkuilen

  • Waarom onze 12 financiële pijlers zorgen voor succesvolle organisaties

  • De voordelen van een samenwerking met CFO Centre    

  • Werk aan de strategische toekomstplanning van je bedrijf

Wat zeggen onze tevreden klanten?

“De eerste weken met onze parttime CFO waren voor mezelf een verademing. Het voelde alsof er een enorme last van mijn schouders was gevallen. Ik ben hen enorm dankbaar voor alles wat er in korte tijd is verwezenlijkt.” 

- Laurence Carels - CDM Stravitec

“Dankzij CFO Centre hebben wij grip gekregen op onze financiën en heeft ons bedrijf beter kunnen focussen op andere zaken dan geldzaken” 
- Robert Buisman, CEO

“Je kon de CFO bellen op elk willekeurig moment. Het voelt alsof ik alles kan ‘roepen’ en hij mij serieus neemt. Dat soort hulpvaardigheid vind ik belangrijk” - Kees scholtes, CEO
Laat ons uw financiële taken overnemen, zodat u uw tijd kunt besteden aan wat u echt wilt doen

Waarom is grip op de financiën binnen je bedrijf zo belangrijk?

Grip op de financiën binnen je bedrijf is erg belangrijk. Het biedt niet alleen inzicht in de huidige financiële situatie, maar stelt je ook in staat om toekomstgericht te werken en te bepalen waar je met je bedrijf de komende jaren naartoe wilt. Dankzij inzicht in je financiën, kun je sneller anticiperen op uitdagingen en kansen, waardoor je flexibeler en veerkrachtiger wordt als onderneming. 


Bovendien draagt grip op de financiën en cijfers bij aan de voorbereiding op een succesvolle Exit. Finance is geen taak die je zomaar even erbij doet, maar een serieuze verantwoordelijkheid die nauwkeurig en deskundig moet worden uitgevoerd. Vaak ontbreekt het aan de benodigde expertise, waardoor financiële valkuilen op de loer liggen. Onderschat daarom nooit het belang van goed geregelde financiën binnen je bedrijf en zorg ervoor dat dit aspect met de nodige zorg en aandacht wordt behandeld.

Achter uw parttime CFO staat een team van meer dan 750 specialisten. Handig als u specifieke (sector)kennis of financiële expertise nodig hebt.

Wil je weer focussen op de groei en continuïteit van je bedrijf?unit title