Gratis download: Scoor goed betalende klanten uit LinkedIn met AI!
Ontvang Jouw GRATIS Exemplaar van De Mindset Bijbel Vandaag Nog!
'Realiseer meer winst in jouw bedrijf en creëer een vrijer & relaxter leven vol overvloed'

  • Ontdek het framework wat Jaap gebruikt om ondernemers het beste uit zichzelf naar boven te halen en daardoor mega successen behalen.
  • Ontdek hoe je echte vrijheid voor jezelf creëert, zowel mentaal, fysiek als financieel.
  • Vind en sloop je oude overtuigingen zodat er ruimte komt voor groei als mens en als ondernemer.
  • Case study: Fragment waar Jaap live op radio dj Jamie van 3FM in hypnose brengt en ze een complete doorbraak ervaart in slechts 10 minuten.
  • Tijdelijke gratis bonus: Ontvang de videotraining 'Hoe creëer je meer geluk en overvloed' ter waarde van €297,- er gratis bij."
50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Gratis Download

null

 

Dit e-book word je aangeboden door mindset en business expert Jaap Hulsmann

"Iedere keuze die je maakt, maakt jou..."

Jaap is al meer dan 15 jaar een begrip in ondernemersland en een veelgevraagd spreker over mindset en business, zowel op nationale TV zoals RTL, NPO en SBS, als in podcasts.

In 2019 veranderde Jaap live op de radio het leven van radio-dj Jamie compleet in slechts 10 minuten. Dit door haar onderbewuste belemmeringen aan te pakken, waardoor zij in staat was persoonlijke obstakels te doorbreken.

Jaap legt zijn focus graag op het laten groeien van mensen die een onderneming hebben, omdat een beter ondernemersklimaat daadwerkelijk impact heeft op de maatschappij.

Inmiddels heeft Jaap al meer dan 100+ masterminds begeleid en heeft afgelopen jaar eraan bijgedragen dat zijn klanten voor €25 miljoen extra omzet hebben gedraaid, door de onderbewuste belemmeringen aan te pakken en hen te programmeren voor succes.

Een van Jaap's mooiste succesverhalen is Melvin, die hij heeft gecoacht om van een 'standaard' dropshipper een miljoenenbedrijf op te zetten en hem te begeleiden naar zijn droomleven, dit in slechts 3 jaar.

Met zijn unieke methode heeft Jaap vele mensen geholpen om hun leven te transformeren naar een leven vol overvloed, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Klaar voor meer groei?

50%
Waar mag die naartoe?
Download gratis