Traject word Sales Consulent

Start je eigen sales consulent onderneming

en help bedrijven om hun sales targets te verpletteren

Wil je een vrijer leven, bijdragen aan het commerciële succes van bedrijven en daar erg goed voor worden betaalt?

Het aller, allerbelangrijkste fundament in een bedrijf is het goed neerzetten van de klant acquisitie strategie. Zonder klanten immers geen bedrijf. Toch zien wij in de praktijk dat dit bijna altijd niet goed gaat. Volgens de KvK blijft bijvoorbeeld 97% van alle bedrijven in start-up fase hangen, is 60% niet meer in business na 5 jaar en van de resterende bedrijven maakt de helft winst.


De voornaamste reden dat bedrijven niet groeien en hun potentie niet benutten is omdat er te weinig cashflow (lees: geen sales strategie hebben) wordt gegenereerd.


En dit is zonde, want wist je dat het goed neerzetten van een sales strategie niet zo lang hoeft te duren en voor ieder bedrijf toegankelijk is?

Het te kort aan sales consulenten is gigantisch!

Met meer dan 2.000.000 geregistreerde ondernemingen in Nederland en gemiddeld 80.000 netto inschrijven per jaar is de markt gigantisch groot. Terugkijkend naar de KvK cijfers zie je dat bedrijven sales consultancy hulp sterk nodig hebben.


Als sales consulent ben jij de sleutel tot commercieel succes voor ondernemingen. Sales consulenten hebben de eervolle taak om bedrijven te helpen hoe een super sterke sales strategie voor bedrijven aan te leggen waardoor zij hun sales targets gaan verpletteren.


Note: Je hoeft nog geen sales expert te zijn, met ons inhouse sales consulent traject word je klaargestoomd voor het grote podium. Wij geven je de kennis, kunde, tools en strategieën, waardoor jij gaat scoren en je met jouw eigen business (100% jouw eigen bedrijf, geen omzetfee oid hoef je af te staan) gaat knallen!

Over sales consulent

Aangenaam, wij zijn Robert en Joost Wohl

Sinds 2011 hebben we verschillende salesvloeren gerund in zowel koude als warme acquisitie en in zowel business-to-consumer en business-to-business markten. Daarnaast hebben we in onze 12 jaar ervaring meer dan 2.500 ondernemingen mogen helpen met het implementeren van winstgevende sales strategieën, processen en trainingen aan sales teams.


We staan dus zelf nog steeds iedere dag met onze poten in de klei. Echter is de markt veel te groot om alleen te bedienen, daarom leiden en certificeren we sales consulenten zodat meer bedrijven de service kunnen krijgen die ze nodig hebben.

Dit is wat een sales consulent doet

Analyseert de sales bottlenecks van een bedrijf

Je bespreekt de business situatie van een klant. Zo kijk je naar het aanbod en de sales strategie. Je brengt in kaart hoeveel leads er zijn, waar deze vandaan komen, hoe de conversie van lead naar deal gaat en hoeveel groeipotentie er is. Dit alles doe je vrijblijvend en in goed overleg met als doel tot een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer er een match is ga je aan de slag!

Maakt een actieplan hoe een werkende sales strategie neer te zetten

Op basis van de analyse maak je een passend voorstel voor de organisatie. Door de juiste informatie kan je exact onderbouwen waar de lekken zitten in het salesproces van de klant. Daarnaast heb je ook een groeiprognose weten te maken op basis van de verbetering van jouw salesproces.

Implementeert de sales strategie voor een bedrijf door middel van salesprocessen, consultancy/coaching of sales training

De deal is rond! Je kiest ervoor om het werk zelf te implementeren of een partner salesproces bedrijf in te schakelen die, na jouw onboarding, aan de slag gaat voor jouw klant. Een top sales executie plan wordt gebouwd en aangeleverd voor jouw klant.

Bouwt zijn klant portefeuille met leuke en winstgevende organisaties

Je groeit in het aantal klanten wat je bedient. Door goede resultaten te leveren kan je continu extra trajecten met je bestaande klanten uitzetten om bij te dragen aan hun commerciële succes!
In mijn eerste 3 maanden heb ik al meer dan €12.000 omzet gedaan!
Nick - Sales Consulent gericht op horeca
In 2 maanden tijd heb ik 4 klanten binnengehaald van €9.000 per klant!
Mika - Sales consulent
De afgelopen maand heb ik 6 nieuwe opdrachten binnengehaald!
Stef - Sales consulent

De top 4 dienstverleningen van een sales consulent

Salesprocessen (laten) bouwen

Het aanleggen van een werkende klant acquisitie strategie is de belangrijkste dienstverlening van een sales consulent. Een sales strategie bouw jezelf of laat je bouwen door salesproces specialisten.


Omzet per deal: Tussen de €6.000 en €14.000.
100% marge bij zelf uitvoeren
70% marge bij het laten uitvoeren

LinkedIn Outreach strategie

In de B2B markt willen bedrijven graag aan tafel komen bij hun ideale doelgroep. Met een Sales Navigator en content strategie zorg je ervoor dat bedrijven altijd in contact komen en afspraken krijgen.


Omzet per deal: Tussen de €600 - €3.500 per maand.

Marge per deal: 60-90%. Afhankelijk of je het door iemand laat doen of zelf doet.

Het verzorgen van sales consultancy en coaching

Het resultaat van coaching is erop gericht om de sales strategie van het bedrijf te analyseren en de ondernemer/sales manager te helpen aan inzichten hoe de sales structureel te optimaliseren.


Omzet per deal: Tussen de €3.000 en €40.000 per halfjaar traject

100% marge bij zelf uitvoeren. Deal waarde is afhankelijk van intensiteit, ervaring en ondersteuning.

Het verzorgen van sales trainingen

De kwaliteit van de opvolging van de leads is het verschil wat het bedrijfsresultaat van een onderneming gaat zijn.Sales trainingen voor het sales team zijn erop gericht om sales medewerkers aan het werk te zetten.


De prijs per verkoper die vaak wordt gehanteerd ligt tussen de €375 tot €1.500 per sales medewerker. Deal waarde is afhankelijk van de intensiteit van het aantal trainingsdagen, het aantal verkopers dat op training komt en de persoonlijke begeleiding wat een verkoper ontvangt

Een aantal resultaten van bedrijven die zijn geholpen door Sales Consulenten

Ik heb mijn omzet van deze maand al verdubbelt t.o.v vorig jaar! Daarnaast ook nog 2 grote deals in de pijplijn!
Kumari - Grafisch ontwerpster voor marketplaces
In 2 maanden tijd 108 extra offerte aanvragen ontvangen en €68.500 omzet gemaakt!


Willem - Verkoopt waterontharders
Ik heb mijn prijzen met factor 3 verhoogd en mijn conversie is hetzelfde gebleven!


Frenzo - online marketing
Wij halen nu gemiddeld 23% meer omzet uit onze deals door het geven van opties aan onze klant


Boy - Eigenaar online recruitment bureau
In 2 maanden tijd 108 extra offerte aanvragen ontvangen en €68.500 omzet gemaakt!


Willem - Verkoopt waterontharders
Nu 2 maanden met SalesConsulent te hebben samengewerkt heb ik 58 leads geautomatiseerd geworven en heb ik er daar 21 van kunnen verkopen voor mijn €2.500 traject! Tijdsbesparing en meer omzet. Warm aanbevolen!"
Fons - Ex eigenaar van zakenvrouwenclub.nl
In 1 maand tijd heb ik al meer dan €35.000 extra omzet gedaan!
Thijs - Audioprojecten op maat
Met Sales Consulent heb ik nu een strak en efficiënt salesproces waardoor ik tijdens mijn boeklancering 100k aan omzet heb gedraaid!

Muriël - Businesscoach
.....
Leo Lievaart - Royal Brinkman
Het traject tot sales consulent

Level 1: De sales consulent specialist

Je wordt opgeleid tot sales consulent en bent in staat om salesproces diensten te verkopen ter waarde van €6.000 tot €14.000 per deal en bedrijven te helpen aan een top resultaat.

Workshop: Je roadmap tot sales consulent

Gedurende 1 gehele dag op locatie (online bijwonen is ook mogelijk) word je klaargestoomd tot sales consulent. Je leert hoe jezelf te positioneren, hoe sales analyses uit te voeren, hoe sales aan te pakken, je leert wat de best werkende salesprocessen en strategieën zijn en je leert hoe jouw dienst te leveren.

Wekelijkse online training | 6 maanden

Gedurende 6 maanden gaan we iedere woensdag van 10:00 tot 11:00 aan de slag met diverse sales trainingen. Dit zijn trainingen die bijdragen aan jouw prestaties als sales consulent. Denk aan leads werven, sales gesprekken voeren, de conversie van je offertes verhogen, je aanbod slimmer insteken. En uiteraard delen wij alle nieuwste best practices die wij zien in de markt.

Sales Consulent Community

Samen met de andere Sales Consulenten krijg je toegang tot de discord community van SalesConsulent. Zo blijf je verbonden met de andere Sales Consulenten, leer je van elkaar en delen wij de laatste nieuwtjes

Online sales consulent academie | 1 jaar

Krijg toegang tot de volgende trainingen van de sales consulent academie. Deze trainingen staan naast de kennis ook vol met onze sales scripts, offerte templates, sales processen en opnames.

Hoe zet je een succesvolle sales consulent business op?

t.w.v. €197


Van kvk inschrijving tot het vormgeven van je bedrijf. Stap voor stap word je meegenomen hoe je een goedlopende SalesConsulent business vanaf de grond opstart.


 • Van kvk naar het starten van je sales consulent bedrijf
 • Leer hoe jezelf te positioneren als sales consulent
 • Ontdek wat een sales consulent exact doet
 • Leer de toegevoegde waarde van een sales consulent
 • Krijg inzicht hoe het business model werkt en de meerwaarde voor bedrijven
 • Hoe ziet de sales consulent zijn werkweek eruit

Het bouwen van winstgevende salesprocessen

t.w.v. €997


Word meegenomen hoe je winstgevende salesprocessen opzet voor je klanten. Na het doornemen van deze online training kan je jouw eigen winstgevende salesprocessen voor klanten opzetten.


 • De overview van een ijzersterk salesproces
 • Ieder onderdeel van het salesproces toegelicht (+checklist)
 • Hoe koude leads om te turnen in super gekwalificeerde afspraken
 • Hoe een automatisch sales follow up plan te gebruiken
 • Het vullen en leegtrekken van de sales pijplijn

De leadmachine

t.w.v. €797


In de leadmachine word je meegenomen hoe je het maximale resultaat uit LinkedIn en betaalde advertenties haalt. Je leert hoe je dit voor jezelf dient in te zetten en hoe dit op te zetten voor je klant.

 • Ontdek hoe leads uit LinkedIn te halen (met Sales Navigator)
 • Begrijp hoe adverteren op Meta werkt
 • Leer hoe je AI kunt toepassen in je content strategie zodat het je weinig tijd kost

Succesvol in sales

t.w.v. €997


In Succesvol in Sales delen we al onze saleskennis met je hoe wij lead opvolging, salesgesprekken en follow up naar potentiële klanten uitvoeren en hoe wij hoogwaardige deals sluiten. Daarnaast krijg je onze salesscripts die je direct kunt overnemen.

 • Je leert hoe je overkomt als een waarde gedreven consulent ipv een vervelende verkoper
 • Je leert welke vragen te stellen in het salesgesprek waardoor 
 • Je ontdekt hoe je bezwaren in je salesgesprek voorkomt en weerlegd
 • Je krijgt onze salesscripts die verantwoordelijk zijn voor meer dan €30.000.000 aan omzet in de branche van sales consulent

Het gebruik van een CRM

t.w.v. €197


80% van de deals valt tussen het 5e en 12e contactmoment. Het goed bijhouden en gebruik van een SalesCRM zorgt voor een directe stijgijng van je sales conversie. In deze online module krijg je uitleg hoe je een CRM op de juiste manier dient te gebruiken.


 • Het werken met een CRM
 • Het aanmaken van offertes
 • Het aanmaken van taken en vergaderingen
 • Het begrijpen van je Sales Dashboards

Level 2: Verkoop en begeleid sales consulent expert diensten

Je leert hoe je sales consulent dienstverlening uit te breiden en met succes jouw coaching, consultancy en sales trainingen te verzorgen.

Workshop: Train de trainer en coach de coach

Na het volgen van de workshop train de trainer en coach de coach kan je resultaatgerichte sales trainingen en sales consultancy geven voor ondernemingen. Zo ontdek je hoe je als trainer en coach jezelf dient op te stellen. Hoe je omgaat met kritische vragen, en hoe je op de juiste manier communiceert zodat je impact maakt met je training en mensen activeert in plaats van informeert. Als laatst leer je hoe deze trainingstrajecten te verkopen en hoe je continu wordt teruggevraagd.

2x 1-1 train de trainer en coach de coach calls

Tijdens de 1 op 1 opvolg gesprekken na de workshop ga je met jouw coach aan de slag waar je een plan maakt om jouw trajecten vorm te geven. Je focust je op het 

Online sales consulent academie | 1 jaar

Krijg toegang tot de volgende trainingen van de sales consulent academie

Train de trainer

t.w.v. €997


In train de trainer leer je hoe je voor een goede prijs een sales training verkoopt, hoe je het aantal trainingsdagen verhoogt en hoe je mensen activeert tijdens een training in plaats van informeert.


 • Je leert hoe je een resultaatgerichte training geeft wat zorgt voor een transformatie
 • Je ontdekt hoe je mensen activeert in plaats van informeert
 • Ontdek hoe je trainingen voor een goede prijs verkoopt
 • Leer hoe je continu wordt teruggevraagd
 • Krijg onze template powerpoints die wij zelf gebruiken als we een sales training geven

Coach de coach

t.w.v. €997

In coach de coach leer je hoe je ondernemers, sales managers en verkopers op de juiste manier dient te begeleiden in een sales consultancy traject. Je ontdekt hoe het traject goed op te zetten waardoor er resultaat wordt gehaald en hoe je het voor een goede prijs verkoopt.


 • Ontdek hoe je sales consultancy trajecten en mensen je niet afrekenen op een uurtarief
 • Je leert hoe je een resultaatgericht begeleidingstraject te geven wat zorgt voor transformatie
 • Je ontdekt hoe je mensen stappen laat zetten in plaats van 'dopamine informatie' te geven en ze niks doen
 • Krijg onze blauwdruk hoe wij sales consultancy trajecten aanpakken

Krijg toegang tot het partnernetwerk van SalesConsulent

Bij level 1 en level 2 krijg je toegang tot het SalesConsulent partnernetwerk waardoor je altijd het juiste voorstel aan bedrijven kunt presenteren terwijl partners van ons je helpen met het leveren van de dienst.

(je blijft 100% eigen baas en draagt geen jaarlijkse omzetfee af)

Ondersteuning in het verkopen van je dienst

We delen de best practices van het vormgeven van je aanbod en hoe je dit aanpakt. Je krijgt een gemodelleerd template aanbod met prijzen per dienstverlening, die wij zelf ook hanteren (uiteraard ben je helemaal vrij om het naar eigen wens in te richten). Hierdoor weet je welk aanbod te geven en welke prijzen je hiervoor dient te vragen.
Ondersteuning in het leveren van je dienst

Je ontvangt toegang en een kortingsdeal deal tot onze partnerbedrijven waar je het bouwwerk van jouw salesproces en/of Linkedin / coaching aan kunt uitbesteden. 


Naast dat dit je veel tijd en geld bespaart, verzeker je jezelf ook ervan dat je hierdoor altijd het beste resultaat voor jouw klant realiseert. Dit aangezien onze partners iedere dag ook weer bezig zijn voor onder ander onze eigen klanten die wij helpen.

Partner 
netwerk

We delen ons netwerk met interessante partijen waarmee je noodzakelijke tools en systemen kunt gebruiken voor het opzetten van je eigen business, maar ook voor het verkopen en leveren van je diensten.


Hierdoor bieden wij je direct het netwerk, de partners, de handvatten, de strategie, het aanbod en een roadmap hoe jouw sales consulenten bedrijf met succes neer te zetten en hoe je het dient op te schalen - Robert en Joost Wohl
Investering

Level 1: Word Sales Consulent

€3.500
 • Workshop roadmap tot sales consulent
 • Halfjaar wekelijkse online sales training
 • Online trainingen sales consulent academie
 • Inclusief partnernetwerk van SalesConsulent


Level 1: Word Sales Consulent VIP

€6.000
 • Alles uit level 1
 • Persoonlijke begeleiding in 4x 1 op 1 coach gesprekken
 • Persoonlijke coach op discord voor je vragen

Level 2:  SalesConsulent
Premium

€12.500
 • Alles uit level 1 'Word Sales Consulent'
 • Workshop: train de trainer
 • Workshop coach de coach
 • 2x 1-1 gesprek
 • Online training train de trainer
 • Online training coach de coach

Hoe snel verdien je jouw investering terug?

Als je de berekening hebt gedaan zie je dat je na de eerste sale al winst hebt gemaakt. Door te investeren in het sales consulent traject krijg je een bewezen sales consulent business die je kunt volgen. Je krijgt onze strategie, onze processen en templates, toegang tot onze partners ondersteuning in het verkopen en leveren van de dienst, training in sales, aanbod propositie, een netwerk en nog wat extra's. Vanaf de eerste maand kanje al direct aan de slag om jouw dienst te verkopen dankzij het partnernetwerk.


De  juiste vraag om te stellen is dan ook niet 'hoe snel heb ik het terugverdiend',  maar 'hoe gemotiveerd ben jij om er een succes van te maken?'

Veelgestelde vragen over het traject Sales Consulent

Wanneer start de volgende workshop?

Sales consulent certificering workshop worden iedere maand op de 2e donderdag van de maand gegeven. Het zijn doordeweekse dagen van 9:30 tot 17:30.

Na inschrijven krijg je een agenda toegestuurd om jouw plek te reserveren.

Kan ik starten als ik geen ervaring heb in de sales?

Nee, je hoeft nog geen sales ervaring te hebben. Met ons inhouse sales consulent traject word je klaargestoomd voor het grote podium. Wij helpen je daarnaast met het verkopen van je dienst en ook bij het leveren van je dienst. Zo zijn er meerdere sales consulenten die met geringe verkoopervaring ook een succesvolle sales consulenten business hebben opgezet.

Ja, als je verkoopervaring hebt zien we wel dat je sneller stappen zet.

Wat levert het mij dit op?

Na het volgen van het sales consulenten traject heb jij je eigen sales consulenten bedrijf. Je weet precies welke diensten te verkopen voor welke prijzen en daarnaast word je volledig ondersteund in het leveren van je dienst.

Je hoeft dus enkel verkopen te maken. Door het traject weet je exact hoe dit te doen en wat je dient aan te bieden.

Kan ik sales consulent worden zonder traject van jullie?

Uiteraard. Echter dien je dan alles zelf uit te zoeken. Daarnaast heb je geen ondersteuning in het verkopen van je dienst, weet je niet wat voor een dienst je dient te leveren en weet je ook niet hoe op de juiste manier sales te doen zodat je juiste prijzen kunt vragen voor jouw dienstverlening.

Als je het traject bij ons volgt krijg je al deze ondersteuning wel. Daarnaast heb je na 1 deal al winst gemaakt als je kijkt naar de investering wat het je kost tot sales consulent.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker. Level 1 in 3 termijnen. Level 2 in 5 termijnen.

Wat kan ik na level 1?

Na level 1 heb jij jouw eigen sales consulenten bedrijf. Je weet exact hoe een sales analyse bij een bedrijf te maken en een juist aanbod te presenteren. Je bouwt je eigen sales consulenten bedrijf uit met je eigen klanten.

Wat kan ik na level 2?

Na level 2 weet je hoe op de juiste manier sales coaching en consultancy diensten aan te bieden en te verzorgen. Daarnaast weet je ook hoe de sales gesprekken te voeren en ook hoe een dienstverlening te presenteren waardoor je jouw dienst verkoopt voor stevige traject prijzen.

Komt het traject in aanmerking voor het STAP budget?

STAP budget: Het Sales Consulent traject komt NIET in aanmerking voor het STAP budget.

Wat is precies de inhoud van het traject?

Level 1:

Je wordt opgeleid tot sales consulent en bent in staat om zonder probleem salesproces diensten te verkopen ter waarde van €6.000 tot €14.000 per deal en bedrijven te helpen aan een top resultaat.

Level 2:

Je leert hoe je sales consulent dienstverlening uit te breiden en met succes jouw coaching, consultancy en sales trainingen te verzorgen.

Wanneer is de sales consulent methode geschikt?

Ieder bedrijf dat sales doet en werkt middels klantcontact met de klant.

Hoe gaat een sales consulent te werk?

Als sales consulent ben jij de sleutel tot commercieel succes voor (ook startende) ondernemers en sales teams. Je bent een doorzetter, hebt passie voor sales en krijgt enorm veel energie als je anderen helpt aan een beter bedrijfsresultaat.

Je bent in staat om ondernemers te adviseren met sales vraagstukken hoe ze van hun sales een ethische sales machine kunnen maken. Dit gaat in de vorm van salesprocessen (laten) bouwen, het geven van coaching en/of consultancy en het eventueel verzorgen van sales trainingen.

Als sales consulent hebben wij dus de eervolle taak om bedrijven te helpen hoe een super sterke sales strategie voor bedrijven aan te leggen waardoor zij hun sales targets gaan verpletteren. Het is niet gek dat je bedrijven in korte tijd x2 tot x10 ziet gaan in omzet dankzij jouw bijdrage.

Uit hoeveel dagen bestaat het traject?

Level 1:

Level 1 bestaat uit een offline workshop bij ons op kantoor van 1 dag. Daarnaast is er iedere week een online training waar je voor 6 maanden toegang tot hebt. Als laatst vind je verschillende online trainingen waar ieder aspect van een sales consulent aan bod komt. Na het volgen van de workshop kan je direct aan de slag.

Level 2:

Bij level 2 krijg je een extra offline workshop op kantoor bij ons. Daarnaast volgen er een aantal 1-1 calls om je consultancy en coaching aanpak te bespreken. Ook volgen er weer een aantal online trainingen die dienen als inspiratie, voorbeelden en naslag.


Let op: Je mag ook enkel level 1 volgen.

Is de locatie voor de workshop makkelijk te bereiken?

Ja, de locatie van de trainingen is in Tilburg en is erg makkelijk te bereiken. Parkeren kan voor de deur!

Uit hoeveel mensen bestaat de groepen?

Per workshop hanteren wij een groep van maximaal 20 mensen

Kan ik direct instappen in level 2?

De levels zijn bedoeld om aansluitend op elkaar te worden gevolgd. Voorafgaand aan Level 2 moet je dus Level 1 hebben gevolgd.

Ben ik verplicht om alle levels te volgen?

Nee, je bent nergens toe verplicht. Je kunt ervoor kiezen om ook enkel level 1 te volgen. Het is tevens mogelijk om dit jaar Level 1 te volgen en volgend jaar Level 2.

Kunnen de prijzen van het traject niet goedkoper?

Er zijn genoeg prijsvechters in de markt, die besparen op inhoud en kwaliteit. Wij niet.

Een opleiding die zo praktisch en compleet is als deze vind je nergens. Wij staan op alle fronten voor kwaliteit. Wat maakt dat deze investering je meer gaat opleveren dan enig andere.

Dat zal je straks positief verbazen. Wedden?

Kan ik morgen al starten?

We snappen dat je morgen al wilt starten. Wij kunnen ook niet wachten! Iedere 2e donderdag van de maand starten er nieuwe sales consulenten met de workshop. Het best kan je even een adviesgesprek inplannen om te vragen of de groep al vol is.

Wat verdient een sales consulent?

Dit is uiteraard afhankelijk van de input wat een sales consulent levert.

Als we kijken naar de dienstverlening salesproces bouwen. Een sales consulent verkoopt dit tussen de €6.000 en €14.000 (70% marge). Met onze eigen agency verkopen wij er gemiddeld 6 per week. Echter doen wij dit als team. Er zijn ook eenmans sales consulenten die weleens 6 stuks in een maand hebben verkocht.

Het is goed mogelijk om naar een inkomen tussen de €100.000 - €350.000 te groeien. Dit zijn absoluut geen beloftes of garanties. Het is namelijk afhankelijk van jouw kwaliteiten.

Blijf ik voor altijd een sales consulent? / Hoe kan ik later mijn onderneming laten groeien als sales consulent?

Ja, sales consulent blijf je voor altijd. Nu kan het zijn dat je over een bepaalde periode jouw sales consulenten bedrijf wilt schalen qua teamgrootte. Dit kan je uiteraard zelf doen, in de toekomst lanceren we level 3 waar we delen hoe dit te doen.

Kan ik de btw kosten terugvorderen?

Ja, als je start als sales consulent die je je in te schrijven bij de KvK. De btw kosten die zijn gemoeid in ons traject kan je dus terugvorderen.

Daarnaast is het bedrag exclusief btw af te trekken als studiekosten. Op jaarbasis kan je een bedrag van €4.700 voor 80% aftrekbaar zijn.

Moet ik na het volgen van een traject een omzetfee/franchise fee afstaan van mijn omzet?

Nee! We weten dat er sales partijen zijn die een franchise fee vragen van €12.500 - €25.000 om je in te kopen. Bij ons investeer je in jezelf. Wij geven je alle knowhow, templates en ondersteuning hoe jouw eigen sales consulenten bedrijf te starten wat 100% van jezelf is.

Kan ik eerst enkel starten met level 1?

Uiteraard! Wat leuk dat je wilt starten. Je bent helemaal niet verplicht om na level 1 ook level 2 te volgen.