Laat je SalesMachine bouwen (100% winstgevendheid garantie!)

Je SalesMachine door ons laten bouwen?

Maak van compleet onbekenden de best betalende klanten en transformeer je bedrijf van 'snakken naar klanten' tot een professioneel, winstgevend bedrijf 

Optimale structuur

Wij bepalen samen met jou je doelen en een optimale indeling van je sales machine. Wij bouwen vervolgens alles voor je.


Aanbod en Upsell

We kijken hoe je aanbod beter in te richten voor een hogere klantwaarde en hoe upselling toe te passen.


60 dagen actieplan

“Na oplevering stellen we een 60 dagen actieplan op met salesdoelstellingen die gerealiseerd kunnen worden. We sturen bij waar nodig”

Wil je ook een systeem van je sales maken, zonder te cold callen of 80 uur in de week te moeten werken? 

Het aller, allerbelangrijkste fundament in je bedrijf is het goed neerzetten van je klantacquisitie strategie. Zonder klanten immers geen bedrijf. Toch zie ik in de praktijk dat dit bijna altijd niet goed gaat. Volgens de KvK en onderzoeken bij bedrijven blijkt:

 1. Dat 65% van de bedrijven geen manier heeft om aan voldoende leads te komen
 2. Blijft 97% van alle bedrijven in start-up fase hangen omdat er te weinig cashflow (lees: geen winstgevende sales strategie hebben) wordt gegenereerd
 3. Is 60% niet meer in business na 5 jaar
 4. Slechts de helft van de overgebleven partijen maakt winst


Met te weinig klanten kan je geen team bouwen, blijf je gevangene in je eigen bedrijf omdat je alles zelf dient te doen, kan je jouw visie niet verspreiden en houd je onder aan de streep te weinig over.


En dit is zonde, want wist je dat het goed neerzetten van een Sales Machine voor ieder bedrijf toegankelijk is?

Aangenaam, Joost en Robert Wohl

'Wat als ik alleen nog maar met mensen hoef te praten die interesse hebben in mijn product of dienst?'


Dit is de vraag die Robert zichzelf stelde in 2014. Dit na weer een teleurstellende dag van het doen van koude acquisitie en het opnieuw opvolgen van je netwerk of ze nog potentiële klanten wisten..  


Een ding was duidelijk. Dit moest anders.


In 2015 ontwikkelden we onze eerste versie van ons universeel verkoopsysteem met als doel om op de meest simpele manier online je doelgroep te bereiken en ze in contact met je laten komen zodat ze geïnteresseerd zijn in je product of dienst. 


En dan wordt het doen van sales leuk. Dit omdat mensen daadwerkelijk iets van je willen.

Onze eigen organisatie groeide in twee jaar uit tot een miljoenenbusiness waar we voor vele klanten hun (online) salesproces met succes hebben gebouwd en uitgevoerd. Dit resulteerde van 2019-2023 voor 30 miljoen aan orders die gesloten zijn in meer dan 40 verschillende branches.

Dit voor starters, eenmanszaken, MKB maar ook voor meerdere multinationals in de B2B en B2C markt om een ding voor ze op te lossen.


De wens om meer klanten te verwelkomen.


In 2018 hebben we ons verkoopsysteem omgedoopt tot de SalesMachine. En dat bleef niet onopgemerkt. Door de mooie resultaten die wij en onze klanten haalde werden we gevraagd om onze visie te delen over samenwerken en ondernemen door het AD en de Ondernemer. Maar ook worden we veelvoudig gevraagd om in podcasts te spreken over de SalesMachine.


Nu bouwen we SalesMachines in bij ondernemingen zodat jij met een bewezen sales aanpak bekent wordt bij jouw doelgroep, je een nieuw netwerk naar je toe gaat trekken, meer klanten gaat verwelkomen en het meest belangrijke.. Een vrijer en fijner leven gaat leiden en jouw business meer gaat geven wat jij als ondernemer verdient.

Onze eigen organisatie groeide in twee jaar uit tot een miljoenenbusiness waar we voor vele klanten hun (online) salesproces met succes hebben gebouwd en uitgevoerd. Dit resulteerde van 2019-2023 voor 30 miljoen aan orders die gesloten zijn in meer dan 40 verschillende branches.

Dit voor starters, eenmanszaken, MKB maar ook voor meerdere multinationals in de B2B en B2C markt om een ding voor ze op te lossen.


De wens om meer klanten te verwelkomen.


In 2018 hebben we ons verkoopsysteem omgedoopt tot de SalesMachine. En dat bleef niet onopgemerkt. Door de mooie resultaten die wij en onze klanten haalde werden we gevraagd om onze visie te delen over samenwerken en ondernemen door het AD en de Ondernemer. Maar ook worden we veelvoudig gevraagd om in podcasts te spreken over de SalesMachine.


Robert en Joost hebben het boek De SalesMachine geschreven zodat jij met een simpel STAPPENPLAN bekent wordt bij jouw doelgroep, je een nieuw netwerk naar je toe gaat trekken, meer klanten gaat verwelkomen en het meest belangrijke.. Een vrijer en fijner leven gaat leiden en jouw business meer gaat geven wat jij als ondernemer verdient.

Bekend van


nullnullnullnull


De reden waarom bedrijven niet groeien (en wat je juist nodig hebt)

Het doel van ondernemen is dat je facilitator wordt van je onderneming. Jij geeft werk uit handen aan anderen. Echter heb je een consistente basis aan omzet nodig om van 'werknemer in je bedrijf' door te groeien naar de facilitator in je bedrijf.


Wij zien dat bijna iedere onderneming afhankelijk is van hun netwerk en aanbevelingen. Dit is positief aangezien klanten tevreden over je dienstverlening zijn, maar erg gevaarlijk omdat je 0,0 controle hebt over de toevoer van nieuwe leads, afspraken en klanten. Jouw omzet ligt namelijk in handen van jouw netwerk waar je geen invloed hebt of ze ooit weer mensen zullen doorsturen. Hierdoor schommelt je omzet continu waardoor je niet goed kunt leven van je onderneming. Dit is is de bottleneck waardoor je nu niet groeit.


De oplossing is dat je iedere dag leads binnen dient te halen. Daarnaast dien je jouw leads te kwalificeren, te informeren en op te leiden zodat je onderscheid kunt maken welke leads voor marketing zijn en welke voor sales. En dit proces dient volledig geautomatiseerd te gaan.


Daarna dienen je 'marketing' leads in een follow up proces te komen waar je ze kunt opleiden, voor je 'sales' leads heb je een winstgevende sales strategie te hebben zodat je de hoogst mogelijke conversie haalt uit deze binnengekomen leads. Als laatst dien je exact te weten hoeveel een lead/klant je kost om te werven zodat je jouw winstgevendheid kunt waarborgen en kunt schalen in jouw marketing.


Als je dit hebt 'geïnstalleerd' in je bedrijf ga je gegarandeerd groeien, maar nog belangrijker, je hebt eindelijk een manier gevonden hoe je blijft groeien dankzij een gezonde voorspelbare cashflow.


In de video zie je hoe wij dit aanpakken voor ons en van een klant van ons. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als er iedere dag gekwalificeerde leads binnenkomen die interesse hebben in jouw dienstverlening?


Het is tijd om controle te krijgen in het werven van nieuwe leads, afspraken en klanten 

Het stappenplan hoe we ondernemingen helpen aan een winstgevend bedrijf door een Sales Machine te installeren

#1 Duidelijke aanbod bepaling

We bekijken je aanbod en kijken wat de mogelijkheden zijn om je aanbod sterker te maken en meerdere opties toe te voegen (waardoor je meer omzet per verkoop maakt). Daarnaast bekijken we ook je upsell mogelijkheden. Dit heeft het doel om je klantwaarde te verhogen (waardoor je dus meer voor een klant mag uitgeven in de werving ervan).

#2 De lead vijver

We creëeren een proces waardoor jouw doelgroep zijn gegevens gaat achterlaten in jouw database (die 100% van jou is en niemand anders). Jouw doelgroep doet dit met een reden. Ze zijn nieuwsgierig en benieuwd wat jij voor hen kunt betekenen om hun uitdaging op te lossen. Het doel is dat je hierdoor een steeds grotere database bouwt met al jouw potentiële klanten die weten wie jij bent, wat jij doet en die jij op ieder gewenst moment kunt contacten.

#3 Het kwalificatieproces

Niet iedere lead zal direct in een fase zitten om iets te willen kopen. Daarom creëren we diverse kwalificatieprocessen in jouw sales machine waardoor jouw leads zichzelf kwalificeren. Jij wilt namelijk de meest warme leads direct contacten, de koudere leads die nog in de oriënterende fase zitten wil je eerst nog meer informeren over jouw dienstverlening voordat je ze wilt spreken.

#4 Het salesproces

Een perfect salesplan waar je de meest effectieve strategieën toepast hoe je bijvoorbeeld je lead follow up automatiseert, sales gesprekken voert, offertes verstuurt en bezwaren weerlegd is bepalend voor jouw succes. We helpen je bij het installeren en optimaliseren van een salesproces van het hoogste niveau zodat je een hogere conversie uit je leads gaat halen. Gemiddeld staat 1% beter converteren van lead naar deal voor een groei van je omzet +/- 40%. Veel van deze omzet is winst aangezien er al marketingkosten zijn uitgegeven en de leads toch al zijn geworven.

#5 Overzicht en tijdsbesparing dankzij de juiste systemen

We ontzorgen je door de sales machine te bouwen met handige systemen. Systemen die het werk voor je doen waardoor je niet meer hoeft na te denken over handmatige handelingen, zoals opvolging van je leads. Daarnaast geven de systemen de juiste dashboards en rapportages waardoor je altijd jouw sales prestaties inzichtelijk hebt.

#6 De uitbreiding van je bedrijf

Als jouw salesproces winstgevend is kan je veilig groeien. Als je bijvoorbeeld ziet dat iedere euro aan marketing in veelvoud terugkomt, ga je het 'spelletje' op een hoger niveau spelen. Je verhoogt aan de voorkant je marketingbudget waardoor er meer leads binnenkomen. Aan de achterkant heb je dan een grotere capaciteit nodig aan sales opvolging. We houden je salesprestaties in de gaten en adviseren vrijblijvend wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn voor je onderneming.

Resultaten van klanten die een Sales Machine hebben

Wij halen nu gemiddeld 23% meer omzet uit onze deals en een 5% hogere conversie door het geven van opties aan onze klant
Boy - Eigenaar Recruitment bureau
In 2 maanden tijd 108 extra offerte aanvragen ontvangen en €68.500 omzet gemaakt!


Willem - Verkoopt Waterontharders
In 1 maand tijd heb ik al meer dan €35.000 extra omzet gedaan!Thijs - Verkoopt audioprojecten op maat
Met Sales Consulent heb ik nu een strak en efficiënt salesproces waardoor ik tijdens mijn boeklancering 100k aan omzet heb gedraaid!
Muriël - Businesscoach
Ik heb mijn omzet van deze maand al verdubbelt t.o.v vorig jaar! Daarnaast ook nog 2 grote deals in de pijplijn!Kumari - Grafisch ontwerpster voor marketplaces
In mijn eerste 3 maanden heb ik al meer dan €12.000 omzet gedaan als start up!Nick - Helpt horecazaken met hun marketing
Nu 2 maanden met SalesConsulent te hebben samengewerkt heb ik 58 offertes geautomatiseerd geworven en heb ik er daar 21 van kunnen verkopen voor mijn €2.500 traject! Tijdsbesparing en meer omzet. Warm aanbevolen!"
Fons - Ex eigenaar van zakenvrouwenclub.nl
De begeleiding en communicatie van SalesConsulent ervaren we als zeer prettig. Daarnaast is onze omzet in het eerste jaar al met 30% gestegen gedurende de samenwerking!Ronald - Eigenaar van een procesoptimalisatie onderneming
Sinds mijn samenwerking met SalesConsulent is mijn omzet X6 gegaan!
Koen - Verkoopt agrarische producten aan boeren
Door mijn gebouwde SalesMachine heb ik binnen 3 maanden nu al 90 intakes per maand voor personal training en mijn groepsprogramma.
Brehua - Eigenaar sportplatform voor vrouwen 
Binnen 1maand heb ik samen met SalesConsulent mijn SalesMachine opgezet en heb ik in 2 maanden al meer dan 10 klanten binnengehaald!
Tim - Eigenaar platform voor gezondheid
Van mijn laatste 7 zelfgegenereerde afspraken heb ik er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer!
Laurence - Helpt mensen met eetbuien

Het bouwen van je SalesMachine

Het bouwen van je SalesMachine

Nu kan het zijn dat je met 3 vragen/belemmeringen in je hoofd zit:


1. Je hebt geen zin om online cursussen en trainingen te volgen om expert te worden

2. Je hebt geen tijd of expertise om de gehele sales strategie uit te werken en je SalesMachine zelf te bouwen.

3. Je hebt er een veel beter gevoel bij als wij de gehele Sales Machine voor je maken.


Daarom kun je er nu voor kiezen om het gehele bouwwerk van jouw Sales Machine door ons te laten doen. Hierdoor geniet jij van een Sales Machine van het allerhoogste niveau.

Start eerst met een verhelderend gesprek

Wanneer je jouw Sales Machine door ons laat bouwen starten we eerst met een verhelderend intakegesprek.


Wij analyseren samen jouw bedrijf en de markt waarin je zit. Alleen als we beide positief zijn bouwen we daarna jouw gehele sales machine. Hiermee weet je zeker dat je strategie staat als een huis, dat je veel tijd bespaart én dat je profiteert van onze jarenlange ervaring omtrent het bouwen van mega sterke sales machines.


Ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om je eigen ideeën met ons af te stemmen zodat we tot een optimaal geheel komen. Zodra we beide een akkoord hebben gegeven over de inhoud van de sales machine gaan we aan de slag!

Hoe gaan we te werk?

Intakegesprek

We bespreken jouw business, producten, prijzen, sales doelen, de strategie hoe jouw sales machine te bouwen en de eventuele samenwerking. Dit alles doen we vrijblijvend en in goed overleg met als doel tot een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn gaan we aan de slag!

Wij bouwen je Sales Machine

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben starten we met het bouwen van je sales machine. Met een team van 4 (sales expert, copywriter, designer en een salesproces bouwer) gaan wij voor je aan de slag. Hiervoor verzamelen wij alle productinformatie, marketingmateriaal en klant resultaten. We stellen samen met jou een ideale uitgangspositie samen om jouw leads niet alleen effectief op te volgen maar ook een fijn gevoel te kunnen geven. Het bouwwerk neemt 4 weken in beslag. In de tussentijd houden we tussentijds contact zodat je het bouwwerk kunt voorzien van feedback.

Oplevering van je Sales Machine

Nu kunnen we los! Samen bespreken we jouw gebouwde Sales Machine. We vertellen hoe die werkt en hoe je hem optimaal voor je laat werken. Daarnaast geven we adviezen en stellen we een 60 dagen sales plan op waar je op wilt focussen. We maken de berekening zodat jij exact weet wat je nodig hebt om jouw 60 dagen sales doelstelling te halen.

60 dagen sales plan

Na oplevering van je SalesMachine bespreken we doelstellingen die we willen halen en helpen je gedurende deze 60 dagen. We zetten de eerste advertentie via Meta met je op of helpen je met je 1e 2 berichten via LinkedIn. Daarna is het aan jou zelf om verder te gaan met de advertenties en/of LinkedIn. Gedurende 60 dagen houden we jouw resultaten bij en geven we advies hoe je meer eruit kunt halen. Dit advies geven we op basis van de input die we van jou ontvangen (anders kunnen we niet adviseren).


Wij garanderen dat je in contact komt met de juiste doelgroep die geïnteresseerd is in jouw dienstverlening en leads genereert die ook afspraken bij jou inplannen. Jouw taak is om deze leads binnen te halen en om te zetten in klanten.
"Door het installeren van een Sales Machine zorg je ervoor dat de sales bottleneck van je bedrijf voorgoed verdwijnt, waardoor je zorgen over te weinig cashflow vervagen en je de rust en tijd vindt om impact te maken"

Robert Wohl | Eigenaar Sales Consulent

Bijkomende bonus

6 maanden toegang tot onze volledige Sales Consulent E-learning t.w.v €2.673

Krijg direct toegang tot al onze online marketing en salescursussen. Leer aan de hand van praktische video's, templates en sales scripts de fijne kneepjes van alle aspecten van een winstgevende Sales Machine en garandeer jezelf van meer leads, offertes, klanten, fans en vrijheid!

De SalesMachine

Ieder aspect van een winstgevende Sales Machine wordt hier uitgelegd. Inclusief templates en salesprocessen die je kan copy pasten.


De Sales Consulent Methode 

Een sales training die start voor beginners en eindigt op het niveau van zeer gevorderd. Je leert hoe salesgesprekken te voeren en hoge deals te sluiten.

Lead Management

In de training Lead Management vind je allerlei methodieken hoe via online en offline kanalen leads te werven en hoe ze te kwalificeren.


Facebook adverteren

In de cursus Facebook /Instagram adverteren leer je van A tot en met Z hoe je Facebook advertentieaccount in te richten en hoe unieke winstgevende advertenties in te zetten.Meester in Sales

Met de Meester in Sales Module ontvang je een praktische salestraining die al onze best practices bevat. Je krijgt onder ander de 7 gouden vragen die je moet stellen, 21 manieren hoe deals te closen en 5 manieren hoe bezwaren te vermijden en te weerleggen.

Follow up en CRM

In Follow up en CRM ontdek je waarom een CRM onmisbaar is en hoe je het op de meest effectieve manier inzet waardoor je niks meer uit het oog verliest en hoe het je zo min mogelijk tijd kost.Sales Bootcamp: Fix de sales in je organiatie

In de sales bootcamp fix de sales in je organisatie ontdek je de beste sales practices die wij hebben toegepast. Deze best practices zijn verantwoordelijk voor een orderwaarde van €30 miljoen in de afgelopen 4 jaar.

Sales Business Mastery

In de training van Sales Business Mastery vind je een praktische training die erop is gericht hoe binnen 1 maand direct je omzet te verhogen.


Investering en mogelijkheden

3 maandtermijnen van €3.000

De SalesMachine*

 • Intakegesprek om jouw optimale sales structuur te bespreken
 • Volledige SalesMachine gebouwd en opgeleverd in 4 weken
 • Automatisch sales follow up proces ingericht om je leads op te leiden
 • Lead kwalificatie proces ingericht om warme leads te scheiden van lauwe
 • SalesFlow CRM gekoppeld en ingericht (inclusief mobiele app)
 • Sales dashboards ingericht om jouw prestaties te monitoren
 • Voucher voor SalesFlow (€195, eerste 3 maanden gratis)
 • 6 maanden toegang volledige sales consulent e-learning
 • 60 dagen sales actieplan
Vraag offerte aan
*Online kan je geen pakket afsluiten. Je kunt enkel contact opnemen om een adviesgesprek aan te vragen. De reden hiervoor is dat ook wij een goed gevoel bij jouw case dienen te hebben voordat we aan de slag gaan. Daarnaast zijn de prijzen op de website een indicatie. Afhankelijk van de inhoud van jouw huidige strategie kunnen we een plan op maat maken en advies geven wat mogelijke interessante dienstverleningen voor je zijn.

Omring jezelf in een succesvol partnernetwerk

Omring jezelf in een succesvol partnernetwerk

Sales Consulent, Samen Sterker Ondernemen

Wij geloven in het volledig verder kunnen helpen van onze klanten. Niets is vervelender dan onbekende partijen met elkaar te laten samenwerken. Ze snappen elkaar visie en werkwijze vaak niet waardoor strategieën niet op elkaar aansluiten, er frictie ontstaat, waardoor er omzet verloren gaat en het proces niet gestroomlijnd gaat.


Met Sales Consulent hebben wij in de afgelopen jaren met een legio aan samenwerkingspartners samengewerkt. Een aantal verliesgevend, een aantal zeer succesvol. We hebben een selectie gemaakt van de partijen met wie wij zelf ook nog iedere dag prettig en succesvol samenwerken. Deze partijen snappen elkaars werkwijze en hun dienstverlening sluit naadloos op elkaar aan.


De visie van hun dienstverlening is afgestemd op onze filosofie van de Sales Machine.


De dienstverlening kan te maken hebben met het vullen van je pijplijn met leads, het bouwen van je netwerk, het groeien van je marketinguitingen of bijvoorbeeld het leegtrekken van je pijplijn door de inzet van verkopers of video sales letters. Met dit partnernetwerk verzeker je jezelf ervan dat we iedere sales horde op de weg altijd met je kunnen oplossen.

Verdere mogelijkheden

Verdere mogelijkheden

Whitepaper/brochure laten maken +€900

Wil je dat wij je weggever maken? Afhankelijk van het aantal pagina's en wensen van het design kunnen wij dit voor je doen. Aan de hand van het gesprek komt een concreet actieplan naar voren omtrent de inhoud en vormgeving van je weggever. Het bedrag wordt op uurtarief berekend.

Adverteren Facebook/Instagram en/of YouTube uitbesteden
+€1.500 per maand

In het traject van de SalesMachine helpen we je om jouw 1e advertentie op te zetten (dit is inclusief in het traject), mocht je daarna je advertenties willen uitbesteden, dan kunnen we je hier bij helpen.

We schrijven je teksten, optimaliseren dagelijks je advertenties en adviseren je in beeld en video gebruik. Iedere week ontvang je een rapportage waarin je de resultaten kunt inzien.

LinkedIn outreach uitbesteden
+€650 per maand

Vanuit jouw persoonlijke LinkedIn-profiel breiden we dagelijks jouw netwerk uit, tonen we oprechte interesse in nieuwe connecties & laten we jouw autoriteit groeien door het delen van relevante content.

Hierdoor sta jij dagelijks in contact met jouw doelgroep en creëer je waardevolle relaties. Per maand heb je hierdoor gemiddeld zo'n 250 nieuwe connecties en gesprekken per maand met jouw die in jouw sales machine kunnen binnenstromen.

Het schrijven van posts op jouw profiel is ook mogelijk. Dit gaat vanaf €50 per post. We doen dit vanaf 2 posts per week.

Sales training (vanaf €800 per maand)

Het werken met verkopers is de beste keuze die je kan maken voor je onderneming. Het biedt je de oneindige mogelijkheid om te groeien met je bedrijf.

Maar gaat die groei minder hard dan je had verwacht? En heb je daarnaast het idee dat er teveel orders verloren gaan of dat er complete follow-up naar je leads en prospects ontbreekt? Zonde, de kans is groot dat je wekelijks duizenden euro's links laat liggen. 


In een sales training traject zorgen we ervoor dat je sales team presteert op
Champions League niveau.

*Online kan je geen pakket afsluiten. Je kunt enkel contact opnemen om een adviesgesprek aan te vragen. De reden hiervoor is dat ook wij een goed gevoel bij jouw case dienen te hebben voordat we aan de slag gaan. Daarnaast zijn de prijzen op de website een indicatie. Afhankelijk van de inhoud van jouw huidige strategie kunnen we een plan op maat maken en advies geven wat mogelijke interessante dienstverleningen voor je zijn.

Neem contact op!