Laat je SalesMachine bouwen (100% winstgevendheid garantie!)

Toe aan nieuwe record winsten?

Maak van compleet onbekenden de best betalende klanten door een SalesMachine voor jouw bedrijf en doorbreek je glazen omzet plafond.


 • Iedere dag nieuwe eigen leads en afspraken in je agenda
 • Een eigen sales systeem die continu meer impact maakt
 • Laten we samen je SalesMachine bouwen
 • Inclusief garantie op resultaat in 60 dagen (lees meer)

De methode voor voorspelbare en gezonde bedrijfsgroei

Of je nu een traditionele b2c of hoog b2b dienstverlening, coaching, consultancy, software, recruitment of opleidingen verkoopt.

Met de SalesMachine bereik je jouw doelgroep en converteer je ze naar doelgerichte warme sales afspraken in jouw agenda.

30 miljoen

Omzet gegenereerd voor klanten tussen 2019 en 2024

50+

Expertise in verschillend aantal branches

35

Gemiddelde aantal nieuwe afspraken per maand per klant

De uitdaging van zakelijk Nederland waardoor bedrijven niet verder groeien

Het allerbelangrijkste fundament in je bedrijf is het goed neerzetten van je klant strategie. Zonder klanten immers geen bedrijf. Volgens de KvK en eigen onderzoeken bij bedrijven blijkt dat:

 1. 65% van de bedrijven geen manier heeft om aan voldoende leads te komen
 2. Blijft 97% van alle bedrijven in start-up fase hangen omdat er te weinig cashflow (lees: geen winstgevende sales strategie hebben) wordt gegenereerd
 3. 43% stopt binnen het eerste jaar, 60% is niet meer in business na 5 jaar 
 4. De helft van de overgebleven ondernemingen maakt winst


In de praktijk zien wij dat bedrijven in het begin prima groeien door aanbevelingen vanuit hun netwerk, echter zien wij dat na verloop van tijd, de spreekwoordelijke vijver, met ideale goudvissen (het netwerk) is uitgevist en dat er geen winstgevende strategie is hoe iedere maand consequent aan nieuwe leads (goudvissen) en afspraken te komen. Hierdoor komen ondernemingen vast te zitten waardoor hun omzet daalt en winst verdampt.

Wat dienstverlenende ondernemingen concreet nodig hebben om te groeien?

 • Een klant strategie waardoor ze iedere dag nieuwe leads, doelgerichte afspraken en offertes voor lage kosten per lead en afspraak krijgen
 • Een eigen stroom aan leads en klanten waardoor je niet afhankelijk bent(zoals lead generatoren) van anderen
 • Een methodiek dat niet tijdrovend is en het liefst zo geautomatiseerd mogelijk gaat, zonder de persoonlijkheid te verliezen in de aanpak
 • Je doelgroep online bereiken via LinkedIn, Facebook en Instagram


Vaak wordt er geïnvesteerd in adviserende businesscoach trajecten of marketingbureau's die vooral zichtbaarheid genereren maar geen leads, belafspraken en klanten. Zonder een sales strategie die van kop tot staart klopt blijf je pleisters op de wond plakken ipv dat je het hecht en echt verder komt.

Dit is het resultaat wat een SalesMachine doet.
Wij geven de assists, kop jij ze binnen?

Aangenaam, Joost en Robert Wohl.
Laten we samen je Salesmachine bouwen.

'Wat als ik alleen nog maar met mensen hoef te praten die interesse hebben in mijn product of dienst?'


Dit is de vraag die Robert zichzelf stelde in 2014. Dit na weer een teleurstellende dag van het doen van koude acquisitie en het opnieuw opvolgen van je netwerk of ze nog potentiële klanten wisten..  


Een ding was duidelijk. Dit moest anders.


In 2015 ontwikkelden we onze eerste versie van ons universeel verkoopsysteem met als doel om op de meest simpele manier online je doelgroep te bereiken en ze in contact met je laten komen zodat ze geïnteresseerd zijn in je product of dienst. 


Onze eigen organisatie groeide in twee jaar uit tot een miljoenenbusiness waar we voor vele klanten hun (online) salesproces met succes hebben gebouwd en uitgevoerd. Dit resulteerde van 2019-2023 voor 30 miljoen aan orders die gesloten zijn in meer dan 50 verschillende branches. Dit voor starters, eenmanszaken, MKB maar ook voor meerdere multinationals in de B2B en B2C markt.

We zijn o.a. bekend van...


nullnullnullnullnull

Ons boek die inmiddels al meer dan 7.000 keer is verkocht.


Hoe gaan we te werk?

4x 1-1 gesprek met een SalesConsulent

We bespreken jouw business, producten, prijzen, sales doelen, de strategie hoe jouw sales machine te bouwen en de eventuele samenwerking. Dit alles doen we vrijblijvend en in goed overleg met als doel tot een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn gaan we aan de slag! De 4 onderwerpen tijdens de gesprekken.

1. Inventarisatie en Strategie

2. Het maken van jouw SalesMachine

3. De inhoud van je SalesMachine

4. Het inrichten van je advertenties en het inzetten van Social Media

Jij implementeert het huiswerk

Uit ieder 1-1 gesprek krijg je concreet huiswerk mee. Dit dien je af te hebben voor je volgende gesprek. Uiteraard kan je jouw geïmplementeerde huiswerk voorzien van feedback. Het doel is dat je zo stap voor stap jouw SalesMachine per onderdeel verder afrond. Iedere keer controleren we het werk tijdens een volgend gesprek en behandelen we het volgende onderdeel van de SalesMachine.

Je SalesMachine lanceren

Nu kunnen we los! Samen bespreken we jouw gebouwde Sales Machine. We vertellen hoe die werkt en hoe je hem optimaal voor je laat werken. Daarnaast geven we adviezen en stellen we een 60 dagen sales plan op waar je op wilt focussen. We maken de berekening zodat jij exact weet wat je nodig hebt om jouw 60 dagen sales doelstelling te halen.

60 dagen sales plan | Activatie

We zijn klaar voor activatie en er kunnen leads en belafspraken/offertes geworven worden!

Wil je META advertenties inzetten zetten wij je advertentie account op en zetten de 1e advertentie live.
Wil je LinkedIn inzetten helpen wij je met de 1e 2 berichten om te plaatsen.
Heb je nog (oude) leads liggen of bereik op een bepaald platform, kijken we mee hoe je deze kan (her)activeren.

Daarnaast ontvang je onze 60 dagen SalesMachine 'cheat sheet' met de stappen die onze beste klanten hebben genomen waardoor zij hun resultaten snel hebben gehaald.

Gedurende 60 dagen hebben we minimaal 2 meetings, houden we jouw resultaten bij en geven we advies hoe je continu meer resultaat uit jouw Sales Machine haalt. Dit advies geven we op basis van de input die we van jou ontvangen (anders kunnen we niet adviseren).

Garantie op resultaat?

Wij garanderen dat je in contact komt met de juiste doelgroep die geïnteresseerd is in jouw dienstverlening en leads genereert die ook afspraken bij jou inplannen. Jouw taak is om deze leads binnen te halen en om te zetten in klanten. Heb je na 60 dagen je investering nog niet terugverdiend? Dan coachen we je gratis verder totdat je de investering wel hebt terugverdiend.


Resultaten van klanten die een Sales Machine hebben

Meer reviews zien?

Bijkomende tijdelijke bonussen

Wij zetten je META ads op en draaien het voor 1 maand

We maken jouw visuals, we schrijven je teksten, zetten jouw META advertenties op en draaien het voor 14 dagen.Na de 14 dagen heb je de mogelijkheid om het zelf verder te continueren of ons het door te laten draaien. Mocht je het daarna willen uitbesteden aan ons krijg je de 1e maand gratis cadeau. 


Advertentiebudget aan META is voor eigen rekening.

Masterclass LinkedIn

Robert en Joost hun profiel zijn in 1 jaar tijd gegroeid van 2.000 naar 12.000 en 15.000 connecties. Daarnaast hebben we veel klanten mogen helpen aan virale posts en een consistente klantenstroom via LinkedIn.


In de Masterclass van LinkedIn deelt eigenaar Joost Wohl onze succesvolle LinkedIn strategie hoe je een continue stroom van leads en aanvragen haalt uit LinkedIn met jouw ideale doelgroep. Ook interessant als je een profiel hebt met slechts 500 connecties, met Sales Navigator van LinkedIn kan je namelijk je meest ideale klant vlijmscherp targetten, vanaf moment 1 kan je dus al business realiseren, ook als je een klein profiel hebt.

Wekelijkse training voor 4 maanden

Voor gedurende 4 maanden heb je de mogelijkheid om iedere week in te haken voor een groepstraining die wij organiseren voor onze klanten. In deze online groepstrainingen behandelen we onder ander onderwerpen die gaan over; het aantrekken van leads, meta advertenties, het converteren van oude leads, sales en het opschalen van je business.

4 maanden toegang tot onze volledige Sales Consulent E-learning

Krijg direct toegang tot al onze online marketing en salescursussen. Leer aan de hand van praktische video's, templates en sales scripts de fijne kneepjes van alle aspecten van een winstgevende Sales Machine en garandeer jezelf van meer leads, offertes, klanten, fans en vrijheid!

De SalesMachine

Ieder aspect van een winstgevende Sales Machine wordt hier uitgelegd. Inclusief templates en salesprocessen die je kan copy pasten.
De Sales Consulent Methode 

Een sales training die start voor beginners en eindigt op het niveau van zeer gevorderd. Je leert hoe salesgesprekken te voeren en hoge deals te sluiten.


Leads en klanten via LinkedIn

Wil je  organisch leads via LinkedIn werven? In deze module leggen we je exact uit hoe wij maandelijks meer dan 100 warme leads werven via het platform LinkedIn

Facebook adverteren

In de cursus Facebook /Instagram adverteren leer je van A tot en met Z hoe je Facebook advertentieaccount in te richten en hoe unieke winstgevende advertenties in te zetten.Meester in Sales

Met de Meester in Sales Module ontvang je een praktische salestraining die al onze best practices bevat. Je krijgt onder ander de 7 gouden vragen die je moet stellen, 21 manieren hoe deals te closen en 5 manieren hoe bezwaren te vermijden en te weerleggen.


Sales Bootcamp: Fix de sales in je organisatie

In de sales bootcamp fix de sales in je organisatie ontdek je de beste sales practices die wij hebben toegepast. Deze best practices zijn verantwoordelijk voor een orderwaarde van €30 miljoen in de afgelopen 4 jaar.

Sales Business Mastery

In de training van Sales Business Mastery vind je een praktische training die erop is gericht hoe binnen 1 maand direct je omzet te verhogen.


Waar sta je na dit traject?

Niet enkel 'goedbedoelde' adviezen (voor een dopamine kick) en concreet geen stap verder (frustratie), wel een tastbaar en heldere sales methodiek die werkt.
Met dit SalesMachine traject implementeren wij het allerbelangrijkste proces voor jouw bedrijf. Namelijk een methode hoe je een continue toestroom krijgt van leads, afspraken en klanten buiten je netwerk. Voor 60 dagen (startend na het bouwwerk) helpen we je 1 op 1 om jouw SalesMachine zo goed mogelijk in te zetten zodat die voor jouw onderneming werkt en iedere dag groter wordt. Daarnaast ondersteunen we je 6 maanden lang met de 'goedbedoelde' adviezen in live trainingen. We delen al onze best practices met je omtrent LinkedIn, leadgen en sales. Omdat je SalesMachine staat zijn deze trainingen concreet en direct toepasbaar.
Robert en Joost Wohl | Eigenaren SalesConsulent

Investering

3 maandtermijnen van €1.500

De SalesMachine

 • Intakegesprek om jouw optimale sales structuur te bespreken
 • Volledige SalesMachine samen gebouwd in 5 weken
 • Automatisch sales follow up proces ingericht om je leads op te leiden
 • Lead kwalificatie proces ingericht om warme leads te scheiden van lauwe
 • Inclusief uitbesteding META advertenties voor 1 maand
 • Inclusief Masterclass LinkedIn
 • Inclusief wekelijkse live online trainingen voor 4 maanden
 • 4 maanden toegang volledige sales consulent e-learning
 • 60 dagen sales actieplan
Vraag offerte aan

Garantie op succes?

Als wij jou een voorstel doen hebben wij vertrouwen in jouw onderneming. Dit betekent dat wij overtuigd zijn dat jij jouw investering na ons traject ten minste hebt terugverdiend. Mocht dit niet het geval zijn, dan coachen wij jou gratis door totdat dit wel is gehaald.


Note: Een samenwerking gaat enkel slagen als we beide op de juiste manier in de wedstrijd staan en werken voor resultaat.

Wij garanderen dat je in contact komt met de juiste doelgroep die geïnteresseerd is in jouw dienstverlening en leads genereert die met je willen bellen en ook afspraken bij jou inplannen. Jouw taak is om deze leads op te volgen en om te zetten in klanten.

*Online kan je geen pakket afsluiten. Je kunt enkel contact opnemen om een adviesgesprek aan te vragen. De reden hiervoor is dat ook wij een goed gevoel bij jouw case dienen te hebben voordat we aan de slag gaan. Daarnaast zijn de prijzen op de website een indicatie. Afhankelijk van de inhoud van jouw huidige strategie kunnen we een plan op maat maken en advies geven wat mogelijke interessante dienstverleningen voor je zijn.

Extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

Whitepaper/brochure laten maken +€900

Wil je dat wij je weggever maken? Afhankelijk van het aantal pagina's en wensen van het design kunnen wij dit voor je doen. Aan de hand van het gesprek komt een concreet actieplan naar voren omtrent de inhoud en vormgeving van je weggever. Het bedrag wordt op uurtarief berekend.

Adverteren Facebook/Instagram en/of YouTube uitbesteden +€1.250 per maand

In het traject van de SalesMachine helpen we je om jouw 1e advertentie op te zetten (dit is inclusief in het traject), mocht je daarna je advertenties willen uitbesteden, dan kunnen we je hier bij helpen.


We schrijven je teksten, optimaliseren dagelijks je advertenties en adviseren je in beeld en video gebruik. Iedere week ontvang je een rapportage waarin je de resultaten kunt inzien.

LinkedIn uitbesteden + €495 p.m

Vanuit jouw persoonlijke LinkedIn-profiel breiden we dagelijks jouw netwerk uit, tonen we oprechte interesse in nieuwe connecties & laten we jouw autoriteit groeien door het delen van relevante content.

Hierdoor sta jij dagelijks in contact met jouw doelgroep en creëer je waardevolle relaties. Per maand heb je hierdoor gemiddeld zo'n 250 nieuwe connecties en gesprekken per maand met jouw die in jouw sales machine kunnen binnenstromen.

Het uitbesteden van je content strategie op LinkedIn is ook mogelijk. Dit gaat voor +€750 per maand.

*Online kan je geen pakket afsluiten. Je kunt enkel contact opnemen om een adviesgesprek aan te vragen. De reden hiervoor is dat ook wij een goed gevoel bij jouw case dienen te hebben voordat we aan de slag gaan. Daarnaast zijn de prijzen op de website een indicatie. Afhankelijk van de inhoud van jouw huidige strategie kunnen we een plan op maat maken en advies geven wat mogelijke interessante dienstverleningen voor je zijn.

Neem contact op!